tisdag 23 mars 2010

Meatballs

Fick ett ryck nu på kvällen och ställde mig och gjorde köttbullar. Älskar att stå i köket nu för tiden och steka, hacka, krydda och smaka av. Vet inte vad som har flugit i mig. Tänkte frysa in hälften och plocka fram dem till påsk igen när jag och J ska sno ihop en liten buffé för två. Målade ägg, prinskorv, potatiskaka, rödbetssallad. Och must! Dock i väldigt, väldigt små mängder. Och jag ska banne mig unna mig ett påskägg också.

2 kommentarer:

  1. Har försökt tillaga köttbullar vid flertalet tillfällen men har samtliga gånger misslyckats. Bullarna blir plättar som smakar illa. Har bett mamma berätta hur man gör, vilket hon gjorde, men jag i min tur glömde bort de hemliga knepen. Gör bara pannbiff numera :/

    SvaraRadera
  2. Hittade ett jätteenkelt recept på nätet som smakade bra. Ett tips, som jag själv kom på, var att stoppa in de rullade köttbullarna i frysen en stund innan man steker dem. Då behåller de formen bättre och flyter inte ut till biffar. =)

    SvaraRadera