Fick ett ryck nu på kvällen och ställde mig och gjorde köttbullar. Älskar att stå i köket nu för tiden och steka, hacka, krydda och smaka av. Vet inte vad som har flugit i mig. Tänkte frysa in hälften och plocka fram dem till påsk igen när jag och J ska sno ihop en liten buffé för två. Målade ägg, prinskorv, potatiskaka, rödbetssallad. Och must! Dock i väldigt, väldigt små mängder. Och jag ska banne mig unna mig ett påskägg också.
Har försökt tillaga köttbullar vid flertalet tillfällen men har samtliga gånger misslyckats. Bullarna blir plättar som smakar illa. Har bett mamma berätta hur man gör, vilket hon gjorde, men jag i min tur glömde bort de hemliga knepen. Gör bara pannbiff numera :/
SvaraRaderaHittade ett jätteenkelt recept på nätet som smakade bra. Ett tips, som jag själv kom på, var att stoppa in de rullade köttbullarna i frysen en stund innan man steker dem. Då behåller de formen bättre och flyter inte ut till biffar. =)
SvaraRadera