söndag 8 juli 2012

Klädgenomgång

Lillkillen sover, storkillen ligger nerbäddad med nackspärr och huvudvärk och jag sitter och lägger ut lite annonser på Tradera. Arvid har så sjukt mycket kläder, urvuxna alltså, så det känns bra att bli av med lite grann istället för att de ska stå och damma på vinden. Men jag har svårt att förstå hur han kunde få på sig de där pluttesmå grejerna i storlek 56 och 62 för inte alls länge sedan. Har de krympt?

3 kommentarer:

  1. Jag packade ner de små kläderna igår (nästan allt, men en del ska säljas). Kunde inte låta bli att fundera på om det blir jag själv eller barnen som packar upp dem nästa gång.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja mycket kläder blir det och speciellt som Lova dessutom (förutom en shoppinggalen mamma) även har två kusiner som hon ärver av. Vi ska ställa oss på en bakluckeloppis nästa helg om vädret är okej. Har ju en del saker (minst två av allt dessutom?!).

      Nä, vi är nog inte klara. Hur vet man när man är det egentligen? Minst en till vill jag ha. Sen vet jag inte om jag kan få Andreas att ställa upp på fler barn efter det. ;)

      Radera
    2. Ja precis, både hinna med och ha råd. Jag tycker att vi har lagom långt mellan första barnen (okej, hade kanske inte skadat med ytterligare några månader), men vill inte ha nummer tre förrän om några år. Vore mysigt att vara mammaledig när Lova och Nils går i skolan.
      Fast sen kan man ju inte ta det för givet att man får föer barn. Jag skulle ju eventuellt inte få några ungar enligt läkarna och har fått båda två på första försöket. ;)

      Jag tror att om man bara har en bra inställning så glömmer man de där jobbigare perioderna snabbt. De är trots allt ganska korta när allt kommer omkring, men folk tenderar att haka upp sig på dem.

      Och ja, klart barnen är meningen med livet. Vad tusan gjorde vi innan de kom?

      Radera